Wie ik ben

Altijd al ben ik gefascineerd en geïnspireerd geweest door mensen. Wat drijft iemand, waarom doet iemand wat hij doet? In mijn loopbaan heeft de mens en zijn gedrag, emoties en beweegredenen altijd centraal gestaan. Steeds weer ben ik op zoek gegaan naar meer verdieping en verbinding, vanuit een innerlijke behoefte aan ‘echtheid’; echt contact, iemand echt zien, echt horen. Dit heeft ertoe geleid dat ik enkele jaren geleden de opleiding tot Jungiaans Analytisch Therapeut ben gaan volgen en mijn eigen praktijk ben begonnen.

Sinds ik afgelopen jaar de opleiding tot perfectionisme coach heb gevolgd en kennis heb gemaakt met de OCP-methodiek van Marcel Hendrickx, ben ik me hier op gaan richten. Deze methode brengt mijn opgedane kennis en ervaring samen en leidt tot mooie en indrukwekkende resultaten. Het is elke keer weer een feest om er mee te mogen werken.

De opleidingen die ik heb mogen volgen, hebben mij de ogen geopend voor de rijkdom, wijsheid en helende kracht van het onbewuste. Nu, als coach, wil ik niets liever dan mijn kennis en opgedane vaardigheden inzetten om jouw eigen innerlijke wijsheid en kracht te activeren zodanig dat je weer vol, energiek, vrij en ontspannen in het leven kan staan. Het is je zo gegund!

Daar een steentje aan bij mogen en kunnen dragen, stemt mij dankbaar en gelukkig.

Naast mijn werk als coach werk ik als consultant/adviseur op het gebied van assessment en training.

Handtekening_Martine_Bongers

Als je loslaat heb je twee handen vrij

Loesje

Kom van je perfectionisme af

Samen gaat dat gemakkelijker

Perhaps everything that frightens us is (in it’s deepest essence) something helpless that wants our love.

Rainer Maria Rilke

Scroll naar boven